Taco Beans

Taco Beans

  • 1 zak Bonduelle kidneybonen (diepvries, 300 g)
  • 2 el zonnebloemolie
  • 2 el taco kruidenmix zonder zout
  • 1 blik tomatenblokjes (400 g)
  • 12 tacoschelpen
  • 1 rode ui
  • 250 g cherrytomaatjes
  • 1 bosuitje
  • 100 g krulsla melange
  • tomatensalsa en/of guacamole, voor erbij

Voeg de ingrediënten direct toe aan je online winkelmandje

Stap 1

Verwarm de oven voor tot 180 ºC. Verhit in een koekenpan de olie. Fruit de kruidenmix 30 sec. Voeg het blik tomatenblokjes met 75 ml water toe en breng aan de kook.

Stap 2

Draai het vuur laag. Schep de bevroren kidneybonen door de tomatensaus en verwarm 8 min. zachtjes. Verwarm intussen de tacoschelpen 5 min. in de voorverwarmde oven.

Stap 3

Snijd de rode ui in halve ringen en de tomaatjes in kwarten. Hak de bosui in ringetjes.

Stap 4

Leg de tacoschelpen op een schaal of 4 borden. Vul ze met de sla, de rode ui, de kidneybonen met de saus en de tomaatjes. Bestrooi met de ringetjes bosui. Serveer naar wens met tomatensalsa en/of guacamole.

Per persoon: 425 kcal, 13 g eiwit, 18 g vet waarvan 2 g verzadigd, 46 g koolhydraten, 13 g vezels, 0,7 g zout en 175 g (bereide) groente

Bonduelle tip

Ook lekker met een dot frisse Griekse yoghurt!

Wat eten we morgen?

Bonduelle | Adzuki udon noedelsoep
Adzuki udon soep
Bean teriyaki