Flexicaanse wraps
hoofdgerecht voor 4 personen (25 min)
- 2 blikken Bonduelle Rode kidneybonen (à 310 g)
- 1 ui
- 2 paprika’s
- 250 g champignons
- 2 el olijfolie
- 2 el burrito kruidenmix
- 8 tortilla wraps
- 1 teen knoflook
- 250 g Griekse yoghurt
- 175 g geraspte jongbelegen kaas
- 2 takjes peterselie
Voeg de ingrediënten direct toe aan je online winkelmandje
Snipper de ui. Snijd de paprika’s in reepjes en de champignons in plakjes.
Stap 2Verhit in een koekenpan de olie. Fruit de ui 1 min. Voeg de paprika toe en bak 3 min. mee. Schep de champignons erdoor en bak nog 2 min.
Stap 3Spoel de kidneybonen af en laat ze goed uitlekken. Voeg de burrito kruidenmix met 100 ml water toe aan de groenten. Schep er de kidneybonen door en verwarm nog 2 min.
Stap 4Pers of rasp de knoflook boven de yoghurt. Besmeer de wraps met de knoflookyoghurt. Verdeel er het groenten-bonenmengsel over en rol de wraps op.
Zonder de geraspte kaas
Per persoon: 575 kcal, 21 g eiwit, 19 g vet waarvan 6 g verzadigd, 72 g koolhydraten, 17 g vezels, 1,6 g zout en 110 g (bereide) groente
Met de geraspte kaas
Per persoon: 715 kcal, 30 g eiwit, 30 g vet waarvan 14 g verzadigd, 73 g koolhydraten, 17 g vezels, 2,4 g zout en 110 g (bereide) groente