Beet the meat salade

Beet the meat salade

hoofdgerecht voor 2 personen (10 min)

  • 1 blikje Bonduelle linzen (160 g)
  • 2 Mini's Bonduelle Rode bietenblokjes (2 x 80 gram)
  • 75 g veldsla
  • 100 g zachte geitenkaas
  • 2 el crèma di balsamico
  • 4 el olijfolie extra vierge
  • 50 g walnoten

Voeg de ingrediënten direct toe aan je online winkelmandje

Stap 1
Laat de linzen uitlekken.
Stap 2
Verdeel de veldsla met de linzen en bietjes over 2 borden. Verkruimel de geitenkaas grof boven de salades.
Stap 3
Maak de salades af met de balsamicosiroop en de olijfolie. Bestrooi ze met de walnoten en peper naar smaak.

Bonduelle tip

Bestrooi de salades met 3 el granaatappelpitjes voor een frisse beet.

Wat eten we morgen?

Kik Caesar Salade
Andijvie­stamppot met krokante kikjes