Pita Beanos

Pita Beanos

hoofdgerecht voor 4 personen (25 min.)

  • 1 zak Bonduelle bonenmix (diepvries, 300g)
  • 1 rode paprika
  • 2 el zonnebloemolie
  • 1 el gyroskruiden
  • 4 maaltijdpita's
  • 150g Griekse yoghurt
  • 1 teen knoflook
  • 2 tomaten
  • 1 komkommer
  • 100 g gesneden ijsbergsla
  • 1 tl gedroogde oregano

Voeg de ingrediënten direct toe aan je online winkelmandje

Stap 1

Snijd de paprika in reepjes.

Stap 2

Verhit in een koekenpan de olie.

Stap 3

Bak de paprikareepjes 4 min. Schep de gyroskruiden erdoor.

Stap 4

Voeg de bevroren bonenmix toe en bak nog 8 min. zachtjes.

Stap 5

Rooster intussen de maaltijdpita’s.

Stap 6

Doe de yoghurt in een schaaltje. Rasp of pers de knoflook erboven. Snijd de tomaten en de komkommer in plakjes.

Stap 7

Snijd de maaltijdpita’s open of halveer ze. Vul ze met de ijsbergsla, de tomaat en een paar plakjes komkommer.

Stap 8

Schep de bonengyros en een lepel knoflookyoghurt erbij. Bestrooi met de oregano en serveer met de rest van de komkommer.

Stap 9 Stap 10 Stap 11 Stap 12

Bonduelle tip

Houd de geroosterde maaltijdpita’s warm in een schone keukendoek

Wat eten we morgen?

Beet the meat salade
Kik pasta met spinazie en roomkaas