Pita Beanos

Pita Beanos

hoofdgerecht voor 4 personen (25 min.)

  • 1 zak Bonduelle bonenmix (diepvries, 300g)
  • 1 rode paprika
  • 2 el zonnebloemolie
  • 1 el gyroskruiden
  • 4 maaltijdpita's
  • 150g Griekse yoghurt
  • 1 teen knoflook
  • 2 tomaten
  • 1 komkommer
  • 100 g gesneden ijsbergsla
  • 1 tl gedroogde oregano

Voeg de ingrediënten direct toe aan je online winkelmandje

Stap 1

Snijd de paprika in reepjes.

Stap 2

Verhit in een koekenpan de olie.

Stap 3

Bak de paprikareepjes 4 min. Schep de gyroskruiden erdoor.

Stap 4

Voeg de bevroren bonenmix toe en bak nog 8 min. zachtjes.

Stap 5

Rooster intussen de maaltijdpita’s.

Stap 6

Doe de yoghurt in een schaaltje. Rasp of pers de knoflook erboven. Snijd de tomaten en de komkommer in plakjes.

Stap 7

Snijd de maaltijdpita’s open of halveer ze. Vul ze met de ijsbergsla, de tomaat en een paar plakjes komkommer.

Stap 8

Schep de bonengyros en een lepel knoflookyoghurt erbij. Bestrooi met de oregano en serveer met de rest van de komkommer.

Stap 9 Stap 10 Stap 11 Stap 12

Bonduelle tip

Houd de geroosterde maaltijdpita’s warm in een schone keukendoek

Wat eten we morgen?

Bonduelle | Mung-dahl
Mung-dahl
Nasi niet zo boring