Pinto beanrito
- 2 blikjes Bonduelle pinto bonen (à 160 g)
- 1 blikje Bonduelle crispy mais (à 150 g)
- 1 rode paprika
- 250 g cherrytomaatjes
- 1 takje peterselie
- 2 el olie
- 2 tl burrito kruidenmix
- 2 rijpe avocado's
- 12 kleine tortillawraps
- 50 g (eikenblad)sla
- 75 g geraspte jongbelegen kaas
- 1 limoen
Voeg de ingrediënten direct toe aan je online winkelmandje
Stap 1
Laat de pinto bonen en de maïs uitlekken. Snijd de paprika in blokjes. Halveer de tomaatjes. Hak de peterselie fijn.
Stap 2Verhit in een koekenpan de olie. Bak de paprika 2 min. Voeg de tomaatjes met de maïs en de kruidenmix toe en bak nog 4 min.
Stap 3Halveer intussen de avocado’s, wip de pit eruit en verwijder de schil. Snijd het avocadovruchtvlees in plakjes.
Stap 4Schep de pint bonen door de groenten en breng op smaak met zout en peper.
Stap 5Verdeel de sla en de avocado over de tortilla’s. Schep er het groenten-bonenmengsel op. Bestrooi met de kaas en de peterselie en leg de burrito’s op 4 borden. Serveer met de limoen.
Per persoon: 675 kcal, 19 g eiwit, 36 g vet waarvan 8 g verzadigd, 61 g koolhydraten, 17 g vezels, 2,0 g zout en 215 g (bereide) groente